Huisarts in Opleiding Bart Goutier (per 1 sep’19)

Sinds 1 september 2019 is Dhr. Bart Goutier, een nieuwe huisarts-in-opleiding (AIOS) werkzaam in De Linde. Hij stelt zich aan u voor:

Mijn naam is Bart Goutier en ik ben momenteel in deze praktijk bezig aan mijn laatste opleidingsjaar tot huisarts. Ik heb mijn basisopleiding tot arts gevolgd aan de Vrije Universiteit in Amsterdam en volg nu de opleiding tot huisarts via UMC Utrecht. De reden dat ik huisarts wil worden is omdat je persoonsgericht werkt, het een breed vak is en je als dokter dicht bij de mensen staat. Ik vind het belangrijk om met patiënten te zoeken naar mogelijkheden en samen met hen keuzes te maken. Momenteel woon ik nog in Amsterdam maar zal begin 2020 verhuizen naar Hilversum. 

Drs. B. Goutier is een derde-jaars AIOS. Dwz dat hij arts is, en na dit laatste opleidingsjaar zijn specialisatie als huisarts zal afronden. Goutier werkt onder supervisie van de artsen Weusten, Van der Geest en Van Poppel, maar ziet na verloop van tijd ook eigen patiënten. Die worden nabesproken met de opleiders.

Wij gaan ervan uit dat u zelf aangeeft door welke arts u op het spreekuur gezien wil worden. Gedurende de jaren dat er een huisarts-in-opleiding is, is onze ervaring dat mensen hier positief tegenover staan. Mocht dat om welke reden dan ook niet zo zijn, geeft u dat dan svp aan. Wij hebben er vertrouwen in dat wij met Bart een plezierige en kundige collega in huis hebben gehaald.

Comments are closed.