Noor van Poppel (1979) studeerde geneeskunde in Utrecht en voltooide ook daar haar huisartsopleiding in 2008.  Daarna begon ze te werken als waarnemend huisarts in verschillende huisartsenpraktijken in de regio’s Utrecht en Amersfoort.

In 2009 vertrok ze met haar echtgenoot voor een jaar naar Nieuw-Zeeland om daar als huisarts in een plattelandspraktijk te gaan werken; een geweldige ervaring! Weer terug in Nederland pakte ze het werken als waarnemer weer op en voelde ze zich vereerd dat ze, na een waarneming in huisartsenpraktijk “de Linde”, een vaste aanstelling aangeboden kreeg. Ze werkt per 1 januari 2013 drie dagen per week in de praktijk.

Tijdens de huisartsopleiding verdiepte Van Poppel zich in de reizigersgeneeskunde middels stages bij de GGD en in een klein ziekenhuis in Tanzania. Zij doet in De Linde reizigersspreekuren, zodat u bij haar terecht kunt voor reisadvies en vaccinaties.

In haar vrije tijd brengt ze veel tijd door met haar gezin (echtgenoot en drie zoons) en houdt ze van lekker eten, sporten (hockey, hardlopen), muziek (piano) en reizen.