Huisartsenpraktijk “de Linde” is geopend voor nieuwe patiënten in de postcodegebieden 3761 en 3762. U kunt de praktijkfolder en een inschrijfformulier ophalen tijdens de openingstijden van de praktijk.

Sinds kort kunt u zich ook online aanmelden bij onze huisartsenpraktijk. Hier kunt u uw gegevens invullen en verzenden naar de praktijk. Inschrijvingen worden pas in behandeling genomen na telefonische aanmelding. U kunt dit formulier ook gebruiken wanneer er onduidelijkheden zijn in bijvoorbeeld verzekeringsgegevens of wanneer er gegevens veranderen.
Klik hier om uzelf online aan te melden bij onze praktijk
Per gezinslid moet één formulier worden ingevuld.

Mocht u als ingeschreven patiënt verhuizen binnen Soest, dan hoeft u niet van huisarts te veranderen. Als u buiten de gemeente Soest gaat wonen, verzoeken wij u een huisarts in uw nieuwe woonplaats te zoeken. Laat ons weten wie u nieuwe huisarts wordt, dan sturen wij uw medische gegevens op. U wordt verzocht elke wisseling van huisarts te melden bij uw ziektekostenverzekeraar.

Bent u ingeschreven als patiënt bij een andere huisarts in Soest en wilt u van praktijk wisselen, dan kunt u onder voorwaarden bij onze praktijk terecht.
Dit kan alleen als u in de postcodegebieden 3761, 3762 of 3764 woont, en als u tevoren een kennismakingsgesprek met een der artsen voert. Hierin zullen wij u vragen waarom u van huisarts wilt wisselen, en wat u van ons als uw nieuwe huisarts verwacht. Tevens zullen wij u altijd vragen uw oude huisarts persoonlijk te melden waarom u wilt veranderen van huisarts. U wordt pas ingeschreven in onze praktijk als wij bericht van uw oude huisarts krijgen dat hij/zij op de hoogte en akkoord is.

Tenslotte: wanneer u onze praktijk als nieuwe patiënt voor het eerst bezoekt, zou u dan uw identiteitsbewijs willen laten zien aan de assistentes?