Nieuwe Huisarts in Opleiding per 1 dec 2017

Alies Siemerink (1985) heeft geneeskunde gestudeerd in Groningen. In het laatste jaar van de opleiding heeft ze onderzoek gedaan naar kinderen met astma in Londen. Terug in Nederland heeft ze gewerkt als arts bij de Longziekten en op de Eerste Hulp. Ze is in Utrecht gestart met de huisartsenopleiding. Aankomend jaar wil ze zich volledig bekwamen in het mooie beroep van huisarts, dit houdt ook in dat ze meer wil leren over palliatieve zorg en management.

Ze is sinds kort verhuisd naar Apeldoorn en getrouwd met een lieve man. Naast het werk vindt ze het leuk om tijd te besteden met klussen in het nieuwe huis, racefietsen, afspreken met vrienden en reizen.

Mw. Alies Siemerink zal per 1 december 2017 starten als derdejaars huisarts-in-opleiding in onze praktijk. 

Mw. Siemerink is een derde-jaars AIOS. Dwz dat zij arts is, en na dit laatste opleidingsjaar haar specialisatie als huisarts moet kunnen afronden. Siemerink werkt onder supervisie van Weusten, Van der Geest en Van Poppel, maar ziet ook geregeld eigen patiënten. Die worden nabesproken met de opleiders.

Wij gaan ervan uit dat u zelf aangeeft door welke arts u op het spreekuur gezien wil worden. Gedurende de jaren dat er een huisarts-in-opleiding is, is onze ervaring dat mensen hier positief tegenover staan. Mocht dat om welke reden dan ook niet zo zijn, geeft u dat dan svp aan. Wij hebben er vertrouwen in dat wij met Alies een plezierige en kundige collega in huis hebben gehaald.

Comments are closed.