Huisarts in Opleiding Dhr Pim v Bladel


Pim van Bladel (1990) is sinds september 2018 huisarts in opleiding in Praktijk De Linde. Hij is aanwezig op maandag, woensdag en vrijdag. Op dinsdag volgt hij onderwijs van de huisartsopleiding Utrecht. 

Hij studeerde geneeskunde in het mooie Maastricht. Na het behalen van de Master in 2016 werkte hij op de spoedeisende hulp in Weert. Ook werkte hij af en toe als arts op evenementen. 

In 2017 startte hij met de huisartsopleiding in Utrecht, het laatste jaar van de opleiding zal hij tot september in praktijk doorbrengen. Daarna zal hij een dag per week in dienst blijven van De Linde.

Hij woont met zijn vriendin in Utrecht en in zijn vrije tijd houdt hij van koken, lekker eten en klussen aan huis of auto. 

‘Het vak huisartsgeneeskunde spreekt mij aan door de diversiteit. In mensen en in ziektebeelden. Iedere dag is anders en iedere dag is leerzaam!´

Drs. P. van Bladel is een derde-jaars AIOS. Dwz dat hij arts is, en na dit laatste opleidingsjaar zijn specialisatie als huisarts zal afronden. Van Bladel werkt onder supervisie van Weusten, Van der Geest en Van Poppel, maar ziet ook geregeld eigen patiënten. Die worden nabesproken met de opleiders.

Wij gaan ervan uit dat u zelf aangeeft door welke arts u op het spreekuur gezien wil worden. Gedurende de jaren dat er een huisarts-in-opleiding is, is onze ervaring dat mensen hier positief tegenover staan. Mocht dat om welke reden dan ook niet zo zijn, geeft u dat dan svp aan. Wij hebben er vertrouwen in dat wij met Pim een plezierige en kundige collega in huis hebben gehaald.

Comments are closed.