Dinsdags om de andere week werkt Mw Terpstra in De Linde.

Femke Terpstra

Mijn naam is Femke Terpstra. Ik werk sinds 2018 bij Dietisten Midden Nederland als diëtist en leefstijlcoach en heb om de week op dinsdag spreekuur in De Linde. 

In 2010 heb ik de opleiding Voeding en Diëtetiek afgerond aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Hierna ben ik als diëtist in de eerste lijn gaan werken. Mijn geboorteplaats is Heerlen, Limburg. Ik heb altijd met plezier in het Zuiden gewerkt maar was in 2018 toe aan een nieuwe uitdaging. Dit resulteerde in een verhuizing naar Utrecht. Ik heb absoluut geen spijt van deze stap! Het is fijn om samen met leuke nieuwe collega’s en andere disciplines de handen ineen te slaan voor goede zorg.

Mijn aandachtsgebieden zijn:
Overgewicht/obesitas, hart- en vaatziekten, Diabetes Mellitus, maagdarmproblematiek, FODMAP, nierinsufficiëntie, COPD, zwangerschap, diabetes gravidarum, jicht, fybromyalgie, ziekte van Lyme, ondergewicht/ondervoeding, oncologie, emotie-eten en bariatrie.

Ik vind het belangrijk om te luisteren naar de wensen van mensen en tevens de uitdagingen waar zij tegenaan lopen. Ik besef dat een leefstijlverandering niet altijd gemakkelijk is en wil mensen hier graag stap voor stap en met veel positieve motivatie bij begeleiden. Een goed persoonlijk voedingsadvies moet inpasbaar zijn op de lange termijn.

Mijn grootste hobby is voetbal. Hiernaast ben ik regelmatig in de sportschool te vinden en hou ik ook van gezelligheid en een goed gesprek. 

Kijk voor meer informatie en andere locaties op de website van Dietisten Midden Nederland:

https://www.dietistenmn.nl/

Voor het maken van een eerste afspraak belt u het algemene telefoonnummer: 
06 15 17 38 30 (ma t/m vrij, 16:00 – 18:00)