1 jaar verlenging Praktijkaccreditatie!

Sinds afgelopen maand is onze praktijkaccreditatie weer met 1 jaar verlengd!

Het Certificaat Praktijkaccreditatie dat wij sinds dec’14 hebben, betekent dat er ‘een gerechtvaardigd vertrouwen is on onze praktijkvoering, en dat wij als De Linde verantwoorde zorg leveren’.

Om dit te bewerkstelligen hebben wij in 2013 en 2014 erg veel werk verzet, vele metingen gedaan, protocollen ontwikkeld en besproken en ons onderworpen aan enquêtes. Dit alles leidde ertoe dat wij ‘goedgekeurd’ en daarmee voldoen aan de eisen van de NHG-Praktijkaccreditering.

Aan Praktijkaccreditatie moet je als praktijk blijven werken. Het is vergelijkbaar met de Michelinster in de horeca; een doorlopend proces van inventarisatie, vernieuwing, borging, controles, protocolontwikkeling- en bespreking, etc etc.

Hiermee hopen wij verantwoorde en optimale medische zorg  te kunnen (blijven) leveren.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.