Corona, het nieuwe normaal

In het kader van Corona hebben wij een aantal maatregelen genomen. Allereerst: Via www.thuisarts.nl (ihb deze corona-link ) kunt u veel praktische en goed gegronde informatie vinden over COVID-19.Op thuisarts.nl en op de website van het RIVM staat er veel actuele info over Corona.

Nu er zowel landelijk als ook in Soest beduidend minder Corona patiënten zijn, proberen we in de praktijk de gang van zaken zoveel mogelijk te normaliseren. Er is natuurlijk wel een ‘nieuw normaal’, waarin wel degelijk rekening wordt gehouden met de risico’s van verspreiding. Als u de praktijk belt merkt u dat vanzelf. U zult worden bevraagd en geinstrueerd door assistentes en/of huisarts. Wij rekenen op uw begrip en uw medewerking. Dank daarvoor.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.